Publikavimo data: 2024-09-16
Agurkai, įdaryti kiaušiniais
Užkandžiai ant šventinio stalo atlieka svarbų vaidmenį. Jie yra ne tik jo puošmena, bet ir būtinas pagrindinių patiekalų priedas. Kiaušiniais ir sūriu įdaryti agurkai - lengvas gaivus patiekalas, kurį paruošti užtruks kelias minutes. Toks užkandis naudingas virškinimo sistemai, nes padeda greičiau suvirškinti sunkų maistą. Šiam receptui naudokite ilgavaisius agurkus.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, susmulkinkite žaliąjį svogūną. Sumaišykite ingredientus su kiaušiniais. Česnako skiltelę išspauskite per presą ir įmaišykite į bendrą masę. Įpilkite majonezo, druskos ir dar kartą išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Įdarykite agurką. Supjaustykite agurką 4 cm ilgio apskritimais ir išdėliokite juos ant plokščio indo. Arbatiniu šaukšteliu išimkite agurko minkštimą, palikdami nepažeistą agurko dugną. Į kiekvieną agurko gabalėlį įdarykite įdarą.
Kategorijos