Agurkai ir agurkai ajika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Agurkai ir agurkai ajika

Pasak legendos, adžika atsirado Abchazijoje. Kai piemenys eidavo į kalnus ganyti savo bandų, su savimi turėdavo druskos - dėl jos gyvuliai daugiau valgydavo ir gerdavo vandens, greičiau priaugdavo svorio. Tačiau kadangi druska buvo brangi, į ją buvo dedama aštrių pipirų. Rusijoje labai aštrūs prieskoniai nėra tokie populiarūs kaip Kaukazo šalyse, todėl buvo sugalvota į adžiką dėti įvairių daržovių - pavyzdžiui, marinuotų agurkų.
Gaminimo laikas
735 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Agurkai ir agurkai ajika Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves, skirtas adžikai. Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka, sudėkite ant sūrio audinio ir išspauskite drėgmės perteklių. Česnaką išspauskite per presą arba smulkiai sukapokite.

Žingsnis 2

Agurkai ir agurkai ajika Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Sumaišykite agurkus su česnakais, sudėkite pomidorų pastą, saulėgrąžų aliejų, juoduosius ir raudonuosius pipirus ir gerai išmaišykite. Sudėkite adžiką į stiklainį ir padėkite į šaldytuvą, kad 12 valandų pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos