Agurkai, marinuoti su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Agurkai, marinuoti su česnakais

Agurkai, marinuoti su česnakais, nebūna pernelyg aštrūs, tačiau tai galima lengvai pakeisti į marinatą įmaišius krienų arba pipirų. Prieš marinuojant daržoves būtina atkreipti dėmesį į agurkų veislę - jie turi būti tinkami marinuoti ir rauginti. Geriau naudoti vidutinio dydžio agurkus, kad jie nebūtų per stori ir gerai įsigertų į marinatą.
Gaminimo laikas
1505 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
41 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Agurkai, marinuoti su česnakais Žingsnis 1
Sudėkite agurkus į stiklainius. Į stiklainius suberkite nesmulkintas česnako skilteles, lauro lapą, garstyčias ir krapus. Ant viršaus uždėkite agurkus taip, kad jie būtų vertikaliai.

Žingsnis 2

Agurkai, marinuoti su česnakais Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį ir supilkite į stiklainius. Po 20 minučių atsargiai nuleiskite vandenį ir pakartokite procedūrą. Dar po 20 minučių nusunkite vandenį į puodą ir į jį suberkite druską bei cukrų. Užvirinkite vandenį ir maišykite, kad jie visiškai ištirptų. Įpilkite acto ir supilkite marinatą į stiklainius. Uždenkite stiklainius dangteliais ir padėkite juos tamsioje, sausoje vietoje maždaug 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos