Publikavimo data: 2024-03-26
Agurkai su aliejumi ir svogūnais žiemai
Šiandien pasidalinsime paprasto ir skanaus marinuoto užkandžio paruošimu. Kalbėsime apie agurkų salotas! Šis receptas puikiai tinka pernokusiems agurkams. Paprastai maži vaisiai iš karto eina į suktinuką sveiki. Tačiau dideli agurkai puikiai atrodys šiame suktinuko variante. Ruošiant reikės agurkų, svogūnų, aliejaus, česnako, vandens, druskos ir lauro lapelio. Agurkai tokiame suktinuke gaunasi švieži, kvapnūs ir traškūs!
Žingsnis 1
Agurkus supjaustykite griežinėliais, o svogūną ir česnaką susmulkinkite. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje.
Žingsnis 2
Į gautas salotas įberkite druskos ir supilkite verdantį vandenį į dubenį. Palikite agurkus mirkti 3 valandas. Šio proceso metu jie taps traškūs.
Žingsnis 3
Nusausinkite vandenį. Perkelkite agurkus į sterilizuotą stiklainį ir užpilkite verdančiu vandeniu su augaliniu aliejumi ir actu. Į stiklainį suberkite prieskonius ir lauro lapą.
Žingsnis 4
Palikite agurkus marinuotis dar tris valandas. Po šio laiko agurkus galima suvynioti.
Kategorijos