Agurkai su korėjietiška mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Agurkai su korėjietiška mėsa

Traškūs aštrūs marinuoti agurkai, švelni mėsa ir aštrūs prieskoniai - sunku atsispirti tokiam užkandžiui. Paruoškite patiekalą likus porai dienų iki šventės - salotos susigers ir taps tik geresnės, o jūs atlaisvinsite šiek tiek laiko.
Gaminimo laikas
480 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.97/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Agurkai su korėjietiška mėsa Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus maždaug 3-4 cm ilgio juostelėmis, suberkite jas į gilų dubenį ir įberkite 0,5 šaukštelio druskos.

Žingsnis 2

Agurkai su korėjietiška mėsa Žingsnis 2
Smulkiai sukapokite česnaką ir aitriąją papriką, svogūną supjaustykite plunksnelėmis ir sudėkite į agurkus.

Žingsnis 3

Agurkai su korėjietiška mėsa Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite tokiais pat griežinėliais kaip ir agurkus. Kepkite, kol paruduos, supilkite sojų padažą ir troškinkite 3-4 minutes.

Žingsnis 4

Agurkai su korėjietiška mėsa Žingsnis 4
Į dubenį su daržovėmis supilkite actą, cukrų, papriką ir kalendrą. Perkelkite paruoštą mėsą į dubenį su agurkais, išmaišykite. Perkelkite salotas į patogų indą, padėkite į šaldytuvą bent 8 valandoms. Daržovės ir mėsa marinuosis, prisipildys skonių ir aromatų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos