Publikavimo data: 2024-06-08
Agurkai su korėjietiška mėsa
Traškūs aštrūs marinuoti agurkai, švelni mėsa ir aštrūs prieskoniai - sunku atsispirti tokiam užkandžiui. Paruoškite patiekalą likus porai dienų iki šventės - salotos susigers ir taps tik geresnės, o jūs atlaisvinsite šiek tiek laiko.
Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus maždaug 3-4 cm ilgio juostelėmis, suberkite jas į gilų dubenį ir įberkite 0,5 šaukštelio druskos.
Žingsnis 2
Smulkiai sukapokite česnaką ir aitriąją papriką, svogūną supjaustykite plunksnelėmis ir sudėkite į agurkus.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite tokiais pat griežinėliais kaip ir agurkus. Kepkite, kol paruduos, supilkite sojų padažą ir troškinkite 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Į dubenį su daržovėmis supilkite actą, cukrų, papriką ir kalendrą. Perkelkite paruoštą mėsą į dubenį su agurkais, išmaišykite. Perkelkite salotas į patogų indą, padėkite į šaldytuvą bent 8 valandoms. Daržovės ir mėsa marinuosis, prisipildys skonių ir aromatų.
Kategorijos