Kiaulienos šnicelis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-01

Kiaulienos šnicelis receptas

Šnicelis yra Vienos virtuvės patiekalas. Iš pradžių jis buvo gaminamas iš veršienos, tačiau dabar ne mažiau populiarūs ir kitos mėsos, pavyzdžiui, vištienos ar kiaulienos, variantai. Kiaulienos šnicelis yra švelnaus skonio, o tešlos plutelė - patraukli. Geriausia rinktis mėsą iš viršutinės kojos dalies arba nugarinės su nedideliu riebalų sluoksniu, kuris suteiks patiekalui sultingumo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Kiaulieną nuplaukite po vėsiu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite kiaulieną 1-1,5 cm storio griežinėliais. Nuplaukite vištų kiaušinius.

Žingsnis 2

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 2
Mėsą iš abiejų pusių kruopščiai išmuškite virtuviniu plaktuvu.Patogumo dėlei mėsą uždenkite maistine plėvele.

Žingsnis 3

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 3
Į gilų dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir suplakite juos plaktuvu.

Žingsnis 4

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 4
Apibarstykite mėsą miltų, druskos ir pipirų mišiniu.

Žingsnis 5

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 5
Pirmiausia mėsą pamerkite į plaktus kiaušinius, tada apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 6

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 7

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 7
Kepkite mėsą džiūvėsėliuose po 7-10 minučių iš abiejų pusių, kol apskrus.

Žingsnis 8

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 8
Pirmiausia padėkite šnicelius ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius. Tada sudėkite mėsą į serviravimo lėkštes.

Žingsnis 9

Kiaulienos šnicelis receptas Žingsnis 9
Papuoškite šnicelius mėgstamu padažu ir vyšniniais pomidoriukais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos