Agurkai žiemai po kaprono dangčiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu

Agurkai žiemai - traškus skanėstas raugintų agurkų ir marinuotų agurkų mėgėjams. Jie gali būti naudojami kaip pikantiškas užkandis šventiniams patiekalams ir paįvairinti kasdienius patiekalus. Agurkais galima mėgautis iškart po užkandžio paruošimo, jei nenorite laukti. Arba puoselėjamus stiklainius galite padėti į tamsią vietą iki tinkamos progos.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
47 kcal.
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklinius indus ir išvirkite dangtelius. Stiklainius galima sterilizuoti bet kuriuo galimu būdu - garais, mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje 15 minučių.

Žingsnis 2

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 2
Agurkus sandariai sudėkite į 0,95 litro talpos stiklainį, kad tarp jų liktų kuo mažiau tarpo. Įdėkite sutrintą česnaką, lauro lapą, gvazdikėlius, prieskonius ir krapus.

Žingsnis 3

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 3
Į puodą įpilkite apie 0,5 l vandens, suberkite cukrų ir druską. Reguliariai maišykite, kol vanduo užvirs.

Žingsnis 4

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 4
Užpilkite agurkus virintu marinatu, užsukite sterilizuotą dangtelį. Atvėsinkite kambario temperatūroje ir laikykite tamsioje, vėsioje vietoje. Užkandis paruoštas valgyti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Daržovių patiekalai, daržovių pusgaminiai, daržovių konservai, konservavimas, paprasta, mažai kalorijų, agurkų sezonas, česnakų sezonas, agurkų pusgaminiai, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos