Agurkai žiemai po kaprono dangčiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu

Agurkai žiemai - traškus skanėstas raugintų agurkų ir marinuotų agurkų mėgėjams. Jie gali būti naudojami kaip pikantiškas užkandis šventiniams patiekalams ir paįvairinti kasdienius patiekalus. Agurkais galima mėgautis iškart po užkandžio paruošimo, jei nenorite laukti. Arba puoselėjamus stiklainius galite padėti į tamsią vietą iki tinkamos progos.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
47 kcal.
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklinius indus ir išvirkite dangtelius. Stiklainius galima sterilizuoti bet kuriuo galimu būdu - garais, mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje 15 minučių.

Žingsnis 2

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 2
Agurkus sandariai sudėkite į 0,95 litro talpos stiklainį, kad tarp jų liktų kuo mažiau tarpo. Įdėkite sutrintą česnaką, lauro lapą, gvazdikėlius, prieskonius ir krapus.

Žingsnis 3

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 3
Į puodą įpilkite apie 0,5 l vandens, suberkite cukrų ir druską. Reguliariai maišykite, kol vanduo užvirs.

Žingsnis 4

Agurkai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 4
Užpilkite agurkus virintu marinatu, užsukite sterilizuotą dangtelį. Atvėsinkite kambario temperatūroje ir laikykite tamsioje, vėsioje vietoje. Užkandis paruoštas valgyti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos