Publikavimo data: 2024-06-13
Agurkų pjaustymas
Puikus būdas gražiai patiekti kotletus - kepti juos orkaitėje su garstyčiomis ir marinuotais agurkais, apliejant sūrio padažu. Agurkų griežinėliai ant garstyčių pagrindo išlaiko traškų tvirtumą, o vištienos kotletai su aštriais marinuotais agurkais ir tirštu sūrio padažu yra tikras gastronominis malonumas. Vištienos kotletus su agurkais galima patiekti ir karštus, ir šaltus: garstyčiomis patepta vištienos mėsa visada išlieka sultinga, o agurkų ir sūrio sluoksnis nustebina netikėtu pikantiškumu.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištienos filė gerai apskrudinkite. Įtrinkite druska ir žolelėmis. Įdėkite mėsą į kepimo formą, patepkite garstyčiomis. Ant viršaus sudėkite agurkus ir svogūnus.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite kiaušinį, lydytą sūrį, cukrų ir actą. Plakite mikseriu 2 minutes.
Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Mėsą su agurkais ir svogūnais aptepkite sūrio padažu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos