Agurkų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Agurkų pjaustymas

Puikus būdas gražiai patiekti kotletus - kepti juos orkaitėje su garstyčiomis ir marinuotais agurkais, apliejant sūrio padažu. Agurkų griežinėliai ant garstyčių pagrindo išlaiko traškų tvirtumą, o vištienos kotletai su aštriais marinuotais agurkais ir tirštu sūrio padažu yra tikras gastronominis malonumas. Vištienos kotletus su agurkais galima patiekti ir karštus, ir šaltus: garstyčiomis patepta vištienos mėsa visada išlieka sultinga, o agurkų ir sūrio sluoksnis nustebina netikėtu pikantiškumu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Agurkų pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištienos filė gerai apskrudinkite. Įtrinkite druska ir žolelėmis. Įdėkite mėsą į kepimo formą, patepkite garstyčiomis. Ant viršaus sudėkite agurkus ir svogūnus.

Žingsnis 2

Agurkų pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite kiaušinį, lydytą sūrį, cukrų ir actą. Plakite mikseriu 2 minutes.

Žingsnis 3

Agurkų pjaustymas Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Mėsą su agurkais ir svogūnais aptepkite sūrio padažu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos