Publikavimo data: 2024-01-03
Troškinti kopūstai su vištienos filė receptas
Troškinti kopūstai su vištienos filė - skanus ir sotus tradicinis rusų virtuvės pagrindinis patiekalas. Troškintų kopūstų švelnumą papildo filė mėsos skonis ir morkų saldumas. Šiame recepte naudojame baltagūžius kopūstus, juos galite pakeisti raudonaisiais. Jis suteiks įdomią spalvą ir sodrų skonį.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos filė ir kopūstus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite svogūnus ir morkas. Iš kopūstų pašalinkite kietąsias dalis.
Žingsnis 2
Kopūstą, svogūną, morką ir vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite vištieną 5 minutes.
Žingsnis 4
Į filė sudėkite morkas ir kopūstus. Sumažinkite kaitrą. Kruopščiai maišydami virkite, kol kopūstai išvirs.
Žingsnis 5
Patiekite kopūstus su skrudintos duonos riekele ir gausia sauja šviežių smulkintų žolelių.
Kategorijos