Troškinti kopūstai su vištienos filė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-03

Troškinti kopūstai su vištienos filė receptas

Troškinti kopūstai su vištienos filė - skanus ir sotus tradicinis rusų virtuvės pagrindinis patiekalas. Troškintų kopūstų švelnumą papildo filė mėsos skonis ir morkų saldumas. Šiame recepte naudojame baltagūžius kopūstus, juos galite pakeisti raudonaisiais. Jis suteiks įdomią spalvą ir sodrų skonį.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su vištienos filė receptas Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos filė ir kopūstus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite svogūnus ir morkas. Iš kopūstų pašalinkite kietąsias dalis.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su vištienos filė receptas Žingsnis 2
Kopūstą, svogūną, morką ir vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su vištienos filė receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite vištieną 5 minutes.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su vištienos filė receptas Žingsnis 4
Į filė sudėkite morkas ir kopūstus. Sumažinkite kaitrą. Kruopščiai maišydami virkite, kol kopūstai išvirs.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai su vištienos filė receptas Žingsnis 5
Patiekite kopūstus su skrudintos duonos riekele ir gausia sauja šviežių smulkintų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos