Publikavimo data: 2024-05-26
Agurkų salotos su krapais žiemai
Agurkai, kaip ir pomidorai bei kopūstai, yra vienos populiariausių daržovių Rusijoje. Šių augalų lysvių turi beveik kiekvienas sodininkas. Traškūs agurkai valgomi tiesiog su druska ir duona, dedami į salotas, marinuojami ir sūdomi stiklainiuose žiemai. Juos galima suraikyti ne tik sveikus, bet ir salotų pavidalu. Traškių agurkų ir kvapnių krapų užkandis papuoš bet kokią šventę. Salotos gali būti patiekiamos ir per šventę, ir per kasdienius šeimos pietus.
Žingsnis 1
Agurkus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 3
Agurkus sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 4
Į agurkus suberkite druską, česnaką, krapus, prieskonius, actą ir augalinį aliejų. Kruopščiai išmaišykite, uždenkite ir palikite 30 minučių pastovėti.
Žingsnis 5
Perkelkite agurkus su marinatu iš dubens į sterilizuotą stiklainį ir uždarykite dangteliu.
Žingsnis 6
Salotos bus paruoštos valgyti po 5 valandų. Patiekite jas kaip priedą prie antrųjų patiekalų.
Kategorijos