Publikavimo data: 2024-02-03
Konservuotos korėjietiškos salotos receptas
Pikantiškos korėjietiškos salotos iš raudonųjų kopūstų puikiai paįvairins jūsų žiemos meniu. Patiekalas paruošiamas labai greitai ir gali būti laikomas ilgiau nei du ar tris mėnesius.Korėjietiškas salotas galima patiekti kaip savarankiškas salotas arba kaip priedą prie karšto patiekalo. Jei norite, patiekalą galite pagardinti aštriaisiais pipirais.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite česnaką.
Žingsnis 2
Švarius ir sausus stiklainius ir dangtelius įdėkite į šaltą orkaitę, įjunkite orkaitę iki 120 ⁰C ir po 13-15 minučių išjunkite.Sterilizuokite stiklainius likus 1,5-2 valandoms iki konservavimo proceso.
Žingsnis 3
Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 5
Kopūstus sudėkite į gilų dubenį. Įberkite druskos, cukraus ir acto.
Žingsnis 6
Uždenkite kopūstus lėkšte, uždenkite ją svoriu ir palikite marinuotis 20-25 minutes.
Žingsnis 7
Atskirame inde kruopščiai sumaišykite svogūną, česnaką, raudonąją papriką ir augalinį aliejų.
Žingsnis 8
Kruopščiai sumaišykite kopūstus su svogūnais ir česnakais.
Žingsnis 9
Sudėkite korėjietiškas salotas į indelius ir palikite 1-2 dienas, kad išsivirtų. Gero apetito!
Žingsnis 10
Svečiai neabejotinai įvertins korėjietiškas salotas, suporuotas su šiltais bagetės skrebučiais.
Kategorijos