Aitriųjų paprikų humusas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aitriųjų paprikų humusas

Rytietiškas užtepas ant duonos, puikiai praskaidrinantis lūkesčius prieš pagrindinį patiekalą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
416 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Aitriųjų paprikų humusas Žingsnis 1
Sezamo sėklas sumalkite blenderiu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Aitriųjų paprikų humusas Žingsnis 2
Sudėkite aštriąją papriką ir česnaką, išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Aitriųjų paprikų humusas Žingsnis 3
Nusunkite skystį į atskirą indą (jo prireiks vėliau, kad išgautumėte tobulą konsistenciją), perkelkite avinžirnius į trintuvą.

Žingsnis 4

Aitriųjų paprikų humusas Žingsnis 4
Įpilkite laimo arba citrinos sulčių, aliejaus.

Žingsnis 5

Aitriųjų paprikų humusas Žingsnis 5
Pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išplakite iki vientisos masės, įpilkite avinžirnių vandens, kad tekstūra būtų tobula.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, humusas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos