Alaus blyneliai su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Alaus blyneliai su lašiša

Blyneliai ant alaus su lašiša bus labai įdomus šventinio užkandžio variantas, ypač jei juos patiekite suktinukų pavidalu. Apynių gėrimo sudėtyje yra mielių, dėl kurių tešla būna puri ir oro. Blyneliai gaunasi ne tik įdomaus skonio, bet ir apetitą žadinančios išvaizdos - ploni, rudi, ažūrine duobute. Alų rekomenduojama vartoti nelabai stiprų, šviesių spalvų. Tačiau svarbiausia, kad jis būtų gyvas. Tuomet blynai turės malonų subtilų šviežiai iškeptos duonos skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Alaus blyneliai su lašiša Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Maišytuvu išplakite vištos kiaušinį su žiupsneliu druskos. Į kiaušinį įmaišykite cukrų ir alų. Vis dar plakdami tešlą lėtu greičiu, dalimis suberkite miltus ir sodą. Galiausiai supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Alaus blyneliai su lašiša Žingsnis 2
Paruoškite blynus. Kepkite blynus ant gerai įkaitintos plokščios keptuvės po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kiekvieną blyną patepkite varške, uždėkite ant jo šiek tiek lašišos, susukite ir supjaustykite į kelias dalis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos