Publikavimo data: 2024-04-01
Mėsos blynai
Blynams su mėsa gaminti galite naudoti bet kokią maltą mėsą: kiaulieną, jautieną arba vištieną. Šis klasikinio rusiško patiekalo variantas bus sotesnis. Pagal šį receptą žingsnis po žingsnio sužinosite, kaip kepti blynus su faršu iš maltos kiaulienos. Mėsos faršą geriau pasigaminti namuose, kad būtumėte tikri, jog ji yra be priedų. Be to, parduotuvėje patys išsirinksite tinkamo riebumo mėsą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Svogūną supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite svogūną, kol taps auksinis. Į keptuvę su svogūnais sudėkite maltą mėsą, įberkite druskos ir pipirų. Kepkite apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Tešlai užminkyti į dubenį supilkite pieną, kiaušinius, druską ir cukrų. Suplakite, tada sudėkite sviestą ir miltus. Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į vidurį ir paskleiskite ją po visą paviršių. Kepkite blynus po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Ant kiekvieno blyno dėkite paruošto mėsos įdaro, susukite į voką ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos