Publikavimo data: 2024-03-26
Blyneliai su krabų lazdelėmis ir sūriu
Kiaušinių blyneliai su krabų lazdelėmis ir sūriu - puikus pasirinkimas šeimininkėms, kurios nori nustebinti skaniu ir originaliu patiekalu, bet neturi daug laiko. Galite eksperimentuoti su įdaro sudėtimi, pridėti tam tikrų ingredientų pagal skonį. Pagrindas - krabų lazdelės ir kietasis sūris. Kokybiškose lazdelėse yra surimio - žuvies maltos mėsos. Kuo daugiau jos sudėtyje, tuo sveikesnis produktas. Ryškus lazdelių pagrindas turėtų būti natūralios spalvos, glajus turėtų tolygiai pasiskirstyti po visą paviršių.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Susmulkinkite krabų lazdeles. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Į kiaušinius įberkite šiek tiek druskos ir suplakite. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi supilkite šiek tiek kiaušinių masės ir kepkite iš kiekvienos pusės po 2 minutes. Kitus blynus kepkite taip pat.
Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio paruošimo etapo. Kiekvieną kiaušinių blynelį patepkite majonezu, ant viršaus uždėkite po krabų lazdelę, užbarstykite tarkuoto sūrio ir apibarstykite smulkintais krapais. Susukite blynelius į vamzdelius.
Kategorijos