Alaus blyneliai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Alaus blyneliai su mėsa

Jei blynai kepami tik su alumi be pieno, jie įgauna savitą, ryškų skonį ir aromatą. Alus suteikia blynams subtilią struktūrą, duonos skonį ir lengvą malonų kartumą. Blynai ant alaus su mėsa būna labai sotūs ir skanūs. Kaip tik tai, ko reikia rusų vyrui pusryčiams ar užkandžiui. Virtos jautienos įdaras būna minkštas, sultingas ir pjaustant blyną nesuplyšta. Prieš patiekiant galima blynus apkepti, kad jie sušiltų kartu su įdaru.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Alaus blyneliai su mėsa Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Maišytuvu sumaišykite kiaušinius su druska, cukrumi ir alumi. Dalimis sudėkite kvietinius miltus, minkštą sviestą ir sodą su actu. Kepkite blynus ant įkaitintos keptuvės po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Alaus blyneliai su mėsa Žingsnis 2
Įdarykite blynus. Svogūnus 3 minutes pakepinkite svieste. Virtą jautieną kartu su keptais svogūnais sumalkite mėsmale. Supilkite šaltą sultinį ir gerai išmaišykite. Į kiekvieną blyną dėkite po truputį įdaro ir susukite į voką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos