Alaus sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Alaus sriuba

Šis austriškas alaus sriubos receptas išsiskiria nuostabiu skoniu ir nesudėtingu paruošimu. Paruoštas patiekalas yra švelnios tekstūros ir labai malonaus skonio. Be to, sriuboje nėra daug kalorijų, todėl ją galima gaminti net laikantis dietos. Sriubą rekomenduojama patiekti kartu su džiūvėsėliais. Jie puikiai papildys kreminę patiekalo tekstūrą ir suteiks jam šiek tiek pikantiškumo. O jei nemėgstate džiūvėsėlių, galite naudoti paprastus žalumynus, bus ne mažiau skanu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Alaus sriuba Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Paimkite puodą ir supilkite į jį alų. Į tą pačią vietą suberkite cukrų, gvazdikėlius, citrinos žievelę ir cinamono lazdelę. Mišinį virkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Tada nuimkite susidariusias putas, sumažinkite ugnį ir virkite patiekalą dar 4-5 minutes. Pabaigoje iš puodo išimkite visus prieskonius.

Žingsnis 2

Alaus sriuba Žingsnis 2
Baigkite ruošti sriubą. Supilkite grietinėlę į atskirą dubenį, į ją įmaišykite vištienos trynius. Po to ingredientus kruopščiai suplakite plaktuvu. Gautą mišinį plona srovele supilkite į puodą, nuolat maišydami patiekalą. Po to sriubą palikite ant silpnos ugnies, kol ji sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos