Publikavimo data: 2025-08-18
Alaus sriuba su vėžiais
Nėra nieko skaniau už virtus vėžius prie šalto alaus puodelio. Daugelis stipriosios lyties atstovų su tuo sutiks. Išbandykite iš šių dviejų ingredientų pagaminti egzotišką patiekalą - alaus sriubą su vėžiais. Sultinys gaunasi kvapnus, aštrus ir labai skanus. Toks neįprastas patiekalas bus tikra staigmena svečiams prie stalo. Manoma, kad vėžius sveikiau virti, kai jie dar gyvi. Jei jų nerandate, sriubai naudokite paruoštą virtą produktą.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite vėžiais. Į virimo indą įpilkite vandens. Užvirinkite. Įberkite druskos, kmynų ir juodųjų pipirų. Įdėkite lauro lapą ir krapus. Įmeskite vėžius. Virkite 10-20 minučių. Išjunkite ugnį. Palikite vėžius puode 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite alaus sriubą su vėžiais. Iš virtų vėžių pašalinkite kaklus ir nagus. Pašildykite jautienos sultinį. Supilkite alų. Užvirus virkite 5-7 minutes. Sumaišykite trynius su grietinėle. Supilkite mišinį į puodą. Išmaišykite. Išvalytus vėžius nusausinkite.
Kategorijos