Ananasų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Ananasų pjaustymas

Tailando virtuvėje pikantiškos mėsos ir saldžių vaisių derinys visai nestebina. Vienas iš patiekalų su netikėtu pagrindinių ingredientų deriniu yra ananasų kotletai. Dažniausiai kotletams su ananasais ir sūriu pasirenkamos liesos kiaulienos rūšys, tačiau ne mažiau skanūs tokie kotletai pasirodys ir iš kalakutienos filė. Neįprastas, bet netikėtai harmoningas švelnios mėsos ir saldžiųjų ananasų derinys patiks išrankiausių gurmanų skoniui ir maloniai nustebins tuos, kurie šio patiekalo paragaus pirmą kartą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ananasų pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kalakutienos filė perpjaukite išilgai į 4 kepsnius, sudėkite juos ant pjaustymo lentos, uždenkite maistine plėvele ir suplakite plaktuvu. Įtrinkite kalakutieną druska ir paprika iš abiejų pusių. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Ananasų pjaustymas Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Sudėkite kalakutienos kotletus ant kepimo skardos ir patepkite trupučiu majonezo. Ant viršaus sudėkite ananasų žiedus ir pabarstykite kietuoju sūriu. Dėkite skardą su kotletais į orkaitę 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos