Kalakutienos vyniotinis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kalakutienos vyniotinis

Kalakutienos filė suktinuką galima greitai ir lengvai paruošti. Šiam receptui reikia tik minimalių ingredientų. Kalakutienos mėsa yra švelni ir mažai kaloringa, todėl šis patiekalas tinka žmonėms, besilaikantiems dietos. Kalakutienai su sūriu ir česnaku naudokite bet kokios rūšies kietąjį sūrį. Recepte siūloma įdarui imti vieną galvutę česnako, tačiau jo kiekį galite padidinti arba sumažinti.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos vyniotinis Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Perpjaukite kalakutienos filė išilgai ir išskleiskite ją kaip knygą. Mėsą apskrudinkite taip, kad mėsos sluoksnis būtų vienodo storio. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kalakutienos vyniotinis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Į gilų dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, česnaką, smulkiai supjaustytas žoleles. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kalakutienos vyniotinis Žingsnis 3
Susukite ritinėlį. Į mėsos sluoksnio vidurį dėkite mišinio ir jį paskirstykite, tada susukite mėsą į ritinį. Suvyniokite kalakutienos suktinuką į foliją ir padėkite ant kepimo skardos. Dėkite kepimo skardą į iki 180 ˚C įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Išimkite vyniotinį iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos