Publikavimo data: 2024-03-26
Kalakutienos vyniotinis
Kalakutienos filė suktinuką galima greitai ir lengvai paruošti. Šiam receptui reikia tik minimalių ingredientų. Kalakutienos mėsa yra švelni ir mažai kaloringa, todėl šis patiekalas tinka žmonėms, besilaikantiems dietos. Kalakutienai su sūriu ir česnaku naudokite bet kokios rūšies kietąjį sūrį. Recepte siūloma įdarui imti vieną galvutę česnako, tačiau jo kiekį galite padidinti arba sumažinti.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Perpjaukite kalakutienos filė išilgai ir išskleiskite ją kaip knygą. Mėsą apskrudinkite taip, kad mėsos sluoksnis būtų vienodo storio. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Į gilų dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, česnaką, smulkiai supjaustytas žoleles. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Susukite ritinėlį. Į mėsos sluoksnio vidurį dėkite mišinio ir jį paskirstykite, tada susukite mėsą į ritinį. Suvyniokite kalakutienos suktinuką į foliją ir padėkite ant kepimo skardos. Dėkite kepimo skardą į iki 180 ˚C įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Išimkite vyniotinį iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.
Kategorijos