Publikavimo data: 2024-04-02
Ananasų tartaletės
Tartaletės - tai patiekalas su šešių šimtmečių istorija, žinomas nuo Ričardo III valdymo laikų. Tačiau iš pradžių tartaletėmis buvo vadinami maži atviri pyragaičiai su įdaru. Tartaletės mums tapo pažįstamos tik XX a. pradžioje. Viso pasaulio virėjai mini krepšelius su įdaru įtraukia į savo "šefo meniu". Yra daugybė šios temos variacijų. Vienas populiariausių - tartaletės su ananasais ir vištiena receptas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Vištieną, sūrį ir ananasus supjaustykite mažais kubeliais. Peiliu smulkiai sukapokite česnaką, susmulkinkite graikinius riešutus, šiek tiek palikite papuošimui. kiaušinius susmulkinkite.h Visus produktus sumaišykite giliame dubenyje, užtepkite majonezo, pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Nedideliu šaukštu pripildykite tartaletes įdaro.
Kategorijos