Publikavimo data: 2024-01-02
Tartaletės "Stolichnye" receptas
Tartaletės "Stolichnye" yra ypatinga tradicinių salotų patiekimo rūšis. Jei norite paįvairinti šventinį stalą, šis patiekalas bus puiki proga nustebinti svečius. Daržovės ir vištiena - klasikinis derinys, kuris nepaliks abejingų. Pabandykite pasigaminti tokį užkandį, ir jis akimirksniu liks jūsų "mėgstamiausių patiekalų" sąraše. Jei nenorite naudoti pirktinių tartaletų, juos nesunkiai galite pasigaminti namuose. Tokiu atveju patiekalas pasirodys dar gardesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite visus salotoms skirtus ingredientus. Vištienos krūtinėlės filė virkite pasūdytame vandenyje, kol visiškai išvirs. Išvirkite bulves ir morkas nenuimdami odelės. Kietai išvirkite kiaušinius. Išpilkite skystį iš po konservuotų agurkų ir žirnelių. Į vandenį įberkite 0,5 šaukštelio druskos, kad verdant kiaušiniai neišsipiltų. Kad kiaušiniai būtų geriau nulupti, staigiai panardinkite juos į ledinį vandenį.
Žingsnis 2
Nuo virtų daržovių nulupkite odelę. Nulupkite kiaušinius nuo lukštų. Paruoškite gilų dubenį ingredientams sumaišyti.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite mažais 3-4 mm dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Nuluptas morkas supjaustykite mažais 4-6 mm dydžio kubeliais.Kad salotos būtų harmoningos, visus ingredientus reikėtų supjaustyti maždaug vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Nuluptas bulves supjaustykite mažais 4-6 mm dydžio kubeliais.
Žingsnis 6
Kiaušinius supjaustykite mažais 4-6 mm dydžio kubeliais.
Žingsnis 7
Virtą vištienos filė supjaustykite nedideliais 4-6 mm dydžio kubeliais.Kad vištienos filė būtų sultinga ir aromatinga, į verdantį vandenį įmeskite kelias petražolių šakeles.
Žingsnis 8
Į dubenį sudėkite daržoves, kiaušinius ir vištieną. Sudėkite žirnelius.
Žingsnis 9
Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Visus salotų ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 10
Išdėliokite salotas ant keksiukų įdėklų. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos