Publikavimo data: 2024-01-09
Krevečių tartaletės su varškės sūriu receptas
Krevečių tartaletės su sūrio varške - neįtikėtinai subtilus užkandis. Dėl savo universalumo ir greito paruošimo šis prancūziškas delikatesas tapo populiarus rusų virtuvėje. Pagal šį receptą galima naudoti ir virtas, ir keptas krevetes. Galite eksperimentuoti su sūriu: klasikiniame recepte naudojamas minkštas varškės sūris. Tačiau apskritai sūris gali būti bet koks. Viskas priklauso nuo jūsų skonio preferencijų. Krepšeliai su sūrio kremu ir krevetėmis taps mėgstamiausiu šventinio stalo patiekalu.
Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Atšildykite krevetes. Nulupkite česnaką nuo odelės. Nuplaukite ir nusausinkite žaliuosius svogūnus. Paruoškite maišytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite krevetes įdarui. Tam paimkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Krevetes kepkite įkaitintoje keptuvėje 3-4 minutes. Kepdami į aliejų įmeskite skiltelę česnako, kad įgautų aromato.
Žingsnis 3
Iškeptas krevetes sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir šiek tiek atvėsinkite. Popierinis rankšluostis sugers aliejaus perteklių.
Žingsnis 4
Minkštą varškę sumaišykite su grietine arba majonezu. Į mišinį įdėkite nuluptą česnako skiltelę. Plakite iki vientisos konsistencijos. Būsimą įdarą galite šiek tiek pasūdyti.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žaliųjų svogūnų plunksnas.
Žingsnis 6
Užpildykite pyragėlius sūrio mišiniu, ant viršaus sudėkite krevetes ir papuoškite smulkintais žaliaisiais svogūnais. Patiekite.
Žingsnis 7
Gražus užkandis su krevečių užpilu nusipelno gurmanų dėmesio. Prie svogūnų galite pridėti smulkintų petražolių žalumynų. Gausite dvigubą vitaminų užtaisą.
Kategorijos