Ančių barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Ančių barščiai

Barščiai yra sotūs ir sotūs, puikus pasirinkimas pietums. Klasikinių barščių variacija, kuriai naudojama anties mėsa.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Ančių barščiai Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos, sudėkite anties mėsą ir užvirinkite. Virkite 1 valandą.

Žingsnis 2

Ančių barščiai Žingsnis 2
Paruoškite daržoves kepimui: nuplaukite, nulupkite, susmulkinkite.

Žingsnis 3

Ančių barščiai Žingsnis 3
Keptuvėje pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas, burokėlius, pomidorus, pipirus, česnaką ir pomidorų pastą. Viską kartu troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Ančių barščiai Žingsnis 4
Supjaustykite bulves griežinėliais ir sudėkite į sultinį. Virkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Ančių barščiai Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus, sudėkite juos į puodą. Į barščius taip pat sudėkite kepsnį ir viską kartu virkite dar 5-10 minučių.

Žingsnis 6

Pabarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis, išjunkite dujas ir leiskite barščiams prisitraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos