Publikavimo data: 2024-09-14
Ančių barščiai
Barščiai yra sotūs ir sotūs, puikus pasirinkimas pietums. Klasikinių barščių variacija, kuriai naudojama anties mėsa.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos, sudėkite anties mėsą ir užvirinkite. Virkite 1 valandą.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves kepimui: nuplaukite, nulupkite, susmulkinkite.
Žingsnis 3
Keptuvėje pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas, burokėlius, pomidorus, pipirus, česnaką ir pomidorų pastą. Viską kartu troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Supjaustykite bulves griežinėliais ir sudėkite į sultinį. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus, sudėkite juos į puodą. Į barščius taip pat sudėkite kepsnį ir viską kartu virkite dar 5-10 minučių.
Žingsnis 6
Pabarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis, išjunkite dujas ir leiskite barščiams prisitraukti.
Kategorijos