Publikavimo data: 2024-02-04
Barščiai su grybais receptas
Barščiai yra unikalus patiekalas: kiekvienas, kuris jį gamina, jį gamina savaip, net jei receptas yra tas pats. Ir kiekvienas pasakys, kad jo barščiai yra patys skaniausi. Šiame recepte pridėjome vieną slaptą ingredientą, tačiau jo nenuobodžiausime ir iš karto neįvardysime. Tai grybai: jie šį pirmąjį patiekalą padarys šiek tiek aromatingesnį ir maistingesnį.
Žingsnis 1
Nulupę daržoves ir grybus, pradėkite juos pjaustyti. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Morkas ir burokėlius galima sutarkuoti vidutine tarka. Pievagrybius supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Dėkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Tada sumažinkite ugnį ir surinkite putas.
Žingsnis 3
Uždenkite puodą dangčiu. Sultinį virkite 1 valandą. Tada išimkite mėsą ir supjaustykite ją kubeliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, sudėkite svogūnus, morkas ir grybus. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite burokėlius ir actą. Po 5-7 minučių į daržoves įpilkite pomidorų pastos ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Į verdantį sultinį sudėkite bulves, keptuvę, kopūstus ir česnakus. Patiekalą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, įdėkite lauro lapą. Pabaigoje į barščius sudėkite mėsą. Virkite 15-20 minučių. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos