Publikavimo data: 2024-02-04
Barščiai su burokėliais ir kopūstais receptas
Kokie barščiai laikomi skaniausiais? Tikriausiai tai nėra susiję su unikaliais ingredientais ir gaminimo paslaptimis. Viskas priklauso nuo to, kas ir kaip jį gamina. Pavyzdingas barščius gali pavykti net ir tam, kuris tai daro pirmą kartą. Mūsų receptas jums padės tai padaryti.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas, svogūnus ir burokėlius. Morkas ir burokėlius sutarkuokite vidutine tarka, svogūną supjaustykite vidutiniais kubeliais, česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, kopūstus sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite puodą sultiniui. Į jį sudėkite mėsą ir užpilkite šaltu vandeniu. Užvirkite ant vidutinės ugnies. Sumažinkite kaitrą iki minimalios ir nuimkite nuo sultinio putas.
Žingsnis 3
Uždenkite puodą dangčiu. Sultinį virkite bent valandą. Išimkite mėsą ir pašalinkite kaulą. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas. Sudėkite burokėlius ir actą. Po 5-7 minučių sudėkite pomidorų pastą. Po 5 minučių keptuvę nukelkite nuo ugnies. Kepsnys paruoštas!
Žingsnis 5
Padėkite atsargas ant ugnies. Į jį sudėkite kopūstus, mėsą, bulves, kepsnius, česnaką ir lauro lapą. Druskos ir pipirų pagal skonį. Sriubą virkite dar 15-20 minučių.
Kategorijos