Barščiai su pupelėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Barščiai su pupelėmis receptas

Barščiai - tai ne tik burokėliai, morkos, mėsos sultinys, svogūnai ir pomidorų pasta. Tai konstruktoriaus patiekalas, kurį sudaro skirtingos "plytos". Vieną iš jų nusprendėme pagaminti iš pupelių. Jos čia atlieka vieną pagrindinę funkciją - padaro sriubą šiek tiek tirštesnę ir sotesnę. Tai pajusite po pusės porcijos.
Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Barščiai su pupelėmis receptas Žingsnis 1
Pupeles virkite pasūdytame vandenyje ant silpnos ugnies (2 val.). Nulupkite visas daržoves. Bulves ir svogūnus supjaustykite griežinėliais. Burokėlius ir morkas bus patogu sutarkuoti. Kopūstus taip pat galima sutarkuoti stambia tarka. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Barščiai su pupelėmis receptas Žingsnis 2
Išvirkite sultinį: sudėkite mėsą į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirus nukoškite putas ir sumažinkite kaitrą iki minimumo.

Žingsnis 3

Barščiai su pupelėmis receptas Žingsnis 3
Uždenkite puodą dangčiu ir virkite sultinį 60 minučių. Kai sultinys bus paruoštas, išimkite mėsą, atskirkite ją nuo kaulo ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Barščiai su pupelėmis receptas Žingsnis 4
Paruoškite kepsnį: keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi apkepkite svogūną ir morkas, kol jos taps auksinės spalvos. Sudėkite burokėlius, actą (nebūtinai) ir kepkite 5-7 min. Sudėkite pomidorų pastą ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Barščiai su pupelėmis receptas Žingsnis 5
Gautą sultinį užkaiskite ant ugnies, sudėkite pupeles, bulves, kopūstus, mėsą, kepsnius, druską, pipirus, lauro lapą ir česnaką. Virkite 15-20 minučių, tada patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos