Ančių ir pipirų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ančių ir pipirų troškinys

Apie troškinio skonį galima kalbėti be galo: burnoje tirpstančios daržovės, persmelktos prieskonių ir mėsos sultinio skonio, pakaitomis nuspalvintos viso patiekalo skoniais. Tačiau, be to, kad troškinys yra labai, labai skanus, šį patiekalą galima drąsiai vadinti ir naudingu. Pirma, troškinio pagrindas yra daržovės. Jose yra makro- ir mikroelementų, vitaminų ir maistinių skaidulų, kurių reikia mūsų organizmui. Antra, dėl savo tekstūros šis patiekalas gerai veikia virškinimą, jis rekomenduojamas sergant gastritu ir kitomis virškinamojo trakto ligomis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Ančių ir pipirų troškinys Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Ančių ir pipirų troškinys Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais. Visų troškinyje esančių daržovių gabalėlių dydis turi būti vienodas.

Žingsnis 3

Ančių ir pipirų troškinys Žingsnis 3
Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Ančių ir pipirų troškinys Žingsnis 4
Supjaustykite saldžiąsias paprikas griežinėliais.

Žingsnis 5

Ančių ir pipirų troškinys Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos. Kitoje keptuvėje apkepkite anties mėsos gabalėlius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 6

Ančių ir pipirų troškinys Žingsnis 6
Toje pačioje keptuvėje apkepkite bulves. Pagal skonį įberkite pipirų ir druskos.

Žingsnis 7

Ančių ir pipirų troškinys Žingsnis 7
Sumaišykite visas keptas daržoves ir anties mėsą. Supilkite pusę puodelio vandens ir uždenkite dangčiu. Virkite 20-30 minučių, kol suminkštės. Kai tik daržovės bus minkštos ir jas bus galima lengvai pradurti šakute, patiekalas bus paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos