Keptas troškinys su daržovėmis ir kiauliena kariu receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Keptas troškinys su daržovėmis ir kiauliena kariu receptas

Daržovės, keptos su kiaulienos kariu, yra turtingas patiekalas, kuriame gausu skonių derinių. Šis karštas patiekalas vertas ne tik kasdienio, bet ir šventinio stalo. Kepinys, turintis aštriai saldų poskonį, dera su bet kokio tipo garnyru. Sotus ir pikantiškas, jis lengvai gali pakeisti pilnaverčius pietus ar vakarienę.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas troškinys su daržovėmis ir kiauliena kariu receptas Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves, nulupkite bulves, paruoškite likusius recepte išvardytus ingredientus. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Keptas troškinys su daržovėmis ir kiauliena kariu receptas Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Keptas troškinys su daržovėmis ir kiauliena kariu receptas Žingsnis 3
Bulves supjaustykite nedideliais griežinėliais. Morkas supjaustykite žiedais. Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite morkas bei bulves.

Žingsnis 4

Keptas troškinys su daržovėmis ir kiauliena kariu receptas Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba mažais kubeliais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais arba žiedais.

Žingsnis 5

Keptas troškinys su daržovėmis ir kiauliena kariu receptas Žingsnis 5
Į bulves ir morkas sudėkite kiaulieną, svogūnus ir pomidorus. Pagardinkite druska ir pipirais, tada pagardinkite garstyčiomis ir kariu. Šiek tiek pamaišykite ir pašaukite į orkaitę 30-35 min. 200 ℃ temperatūroje.Kad skonis būtų sodresnis, galite įpilti šiek tiek sojų padažo. Kad būtų patogiau, ingredientus galite sumaišyti atskirame inde, tada sudėti juos ant kepimo skardos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos