Klasikinis kiaulienos troškinys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Klasikinis kiaulienos troškinys receptas

Kiaulienos troškinys su daržovėmis yra karštas, ryškaus ir sodraus skonio patiekalas. Aštri kiauliena su troškintomis daržovėmis - visavertis patiekalas, pasižymintis įdomia skonių gama, puikiai derės su garnyrais. Jį galima patiekti kaip atskirą karštą patiekalą atskirai arba kaip priedą prie šaltų užkandžių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis kiaulienos troškinys receptas Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves, nulupkite bulves ir paruoškite likusius recepte išvardytus ingredientus.

Žingsnis 2

Klasikinis kiaulienos troškinys receptas Žingsnis 2
Bulves ir kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Morkas supjaustykite apskritimais, o svogūną - pusžiedžiais. Baklažanus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Supjaustytus baklažanus pasūdykite ir šiek tiek palaikykite vandenyje, kad jie atiduotų natūralų kartumą. Kiaulieną pasūdykite virtuviniu plaktuvu, kad suminkštėtų mėsos skaidulos ir mėsa būtų minkštesnė.

Žingsnis 3

Klasikinis kiaulienos troškinys receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite aukštą keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite bulves, baklažanus ir morkas, uždenkite ir kepkite 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Klasikinis kiaulienos troškinys receptas Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite kiaulieną, svogūnus ir pomidorus. Supilkite sojų padažą, gerai išmaišykite ir palikite po dangčiu pastovėti dar 10 minučių. Įpilkite šiek tiek vandens, jei manote, kad skysčio nepakanka ir patiekalas sausas.

Žingsnis 5

Klasikinis kiaulienos troškinys receptas Žingsnis 5
Likus 10-15 min. iki troškinio pabaigos, sudėkite prieskonius, žoleles, karį ir šaukštą Dižono garstyčių. Lėtai maišykite, kol išvirs. Patiekite troškinį lėkštėse su sultiniu arba be jo - pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos