Publikavimo data: 2024-04-09
Ančių paštetas
Ančių mėsos paštetas - tikras gurmaniškas užkandis! Minkšta ir skani anties mėsa puikiai dera su švelniu sviestu ir kvapniomis keptomis daržovėmis. Šis užkandis tiks ir prie kasdienio, ir prie šventinio stalo. Jį įvertins ir vaikai, ir suaugusieji. Be to, šį patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite anties gabalėlius ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite morkas ir kepkite, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 4
Į smulkintuvo indą sudėkite virtą anties mėsą, pervirtą mėsą, sviestą, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 5
Sumalkite turinį iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų. Perpilkite paštetą į tinkamą indą ir patiekite arba laikykite šaldytuve.
Kategorijos