Ančių paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Ančių paštetas

Ančių mėsos paštetas - tikras gurmaniškas užkandis! Minkšta ir skani anties mėsa puikiai dera su švelniu sviestu ir kvapniomis keptomis daržovėmis. Šis užkandis tiks ir prie kasdienio, ir prie šventinio stalo. Jį įvertins ir vaikai, ir suaugusieji. Be to, šį patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ančių paštetas Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Ančių paštetas Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite anties gabalėlius ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 3

Ančių paštetas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite morkas ir kepkite, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 4

Ančių paštetas Žingsnis 4
Į smulkintuvo indą sudėkite virtą anties mėsą, pervirtą mėsą, sviestą, druską ir pipirus pagal skonį.

Žingsnis 5

Ančių paštetas Žingsnis 5
Sumalkite turinį iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų. Perpilkite paštetą į tinkamą indą ir patiekite arba laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos