Vištienos kepenėlių paštetas su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Vištienos kepenėlių paštetas su sviestu

Vištienos kepenėlės yra dietinis produktas, kuriame gausu baltymų, vitaminų ir geležies. Šviežios vištienos kepenėlės yra tvirtos, glotnaus blizgančio paviršiaus, rudos spalvos su bordo atspalviu. Vištienos kepenėlės labai greitai išverda, todėl pašteto paruošimas neužims daug laiko. Receptą galima papildyti mėgstamais prieskoniais ir prieskoniais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių paštetas su sviestu Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Vištienos kepenėles perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių paštetas su sviestu Žingsnis 2
Įkaitintame augaliniame aliejuje pakepinkite susmulkintas daržoves, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlių paštetas su sviestu Žingsnis 3
Kepkite kepenėles, kol iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, supilkite sviestą, pieną ir keptas daržoves. Išmaišykite. Troškinkite 5 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlių paštetas su sviestu Žingsnis 4
Sudėkite keptuvės turinį į maišytuvą ir sutrinkite iki masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos