Publikavimo data: 2024-04-09
Vištienos kepenėlių paštetas su sviestu
Vištienos kepenėlės yra dietinis produktas, kuriame gausu baltymų, vitaminų ir geležies. Šviežios vištienos kepenėlės yra tvirtos, glotnaus blizgančio paviršiaus, rudos spalvos su bordo atspalviu. Vištienos kepenėlės labai greitai išverda, todėl pašteto paruošimas neužims daug laiko. Receptą galima papildyti mėgstamais prieskoniais ir prieskoniais.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Vištienos kepenėles perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Įkaitintame augaliniame aliejuje pakepinkite susmulkintas daržoves, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Kepkite kepenėles, kol iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, supilkite sviestą, pieną ir keptas daržoves. Išmaišykite. Troškinkite 5 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Sudėkite keptuvės turinį į maišytuvą ir sutrinkite iki masės.
Kategorijos