Ančių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Ančių sriuba

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ančių sriuba Žingsnis 1
Išvirkite antį. Į sultinį galite įdėti nedidelę morką ir pusę svogūno, įdėti lauro lapą. Mėsą reikia virti bent 30 minučių.

Žingsnis 2

Ančių sriuba Žingsnis 2
Kol antis kepa, supjaustykite daržoves. Susmulkinkite kopūstus, sutarkuokite morkas ir perpus perpjaukite vyšninius pomidorus.

Žingsnis 3

Ančių sriuba Žingsnis 3
Išimkite anties mėsą ir kol kas atidėkite į šalį. Į sultinį sudėkite kopūstus ir kubeliais supjaustytas bulves. Virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Ančių sriuba Žingsnis 4
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Kai jis įkais, sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite 2-3 minutes, kol svogūnai taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Ančių sriuba Žingsnis 5
Į daržoves sudėkite pomidorus ir česnaką, išmaišykite ir kepkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 6

Ančių sriuba Žingsnis 6
Supjaustykite anties mėsą nedideliais gabalėliais ir sudėkite į sultinį. Su ja virtas morkas ir svogūnus galima išimti.

Žingsnis 7

Ančių sriuba Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite troškintas daržoves ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 8

Ančių sriuba Žingsnis 8
Supilkite sriubą į lėkštes, papuoškite smulkintomis žolelėmis ir padengkite stalą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos