Publikavimo data: 2024-05-12
Ančių sriuba
Žingsnis 1
Išvirkite antį. Į sultinį galite įdėti nedidelę morką ir pusę svogūno, įdėti lauro lapą. Mėsą reikia virti bent 30 minučių.
Žingsnis 2
Kol antis kepa, supjaustykite daržoves. Susmulkinkite kopūstus, sutarkuokite morkas ir perpus perpjaukite vyšninius pomidorus.
Žingsnis 3
Išimkite anties mėsą ir kol kas atidėkite į šalį. Į sultinį sudėkite kopūstus ir kubeliais supjaustytas bulves. Virkite 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Kai jis įkais, sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite 2-3 minutes, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į daržoves sudėkite pomidorus ir česnaką, išmaišykite ir kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 6
Supjaustykite anties mėsą nedideliais gabalėliais ir sudėkite į sultinį. Su ja virtas morkas ir svogūnus galima išimti.
Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite troškintas daržoves ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 8
Supilkite sriubą į lėkštes, papuoškite smulkintomis žolelėmis ir padengkite stalą. Gero apetito!
Kategorijos