Publikavimo data: 2024-04-06
Troškinys su agurkais
Šči - tai visiems žinoma rusų virtuvės sriuba. Šči daugiausia verdama su kopūstais, tačiau jie nėra privalomas šios mėgstamos sriubos ingredientas. Kopūstus galite pakeisti dilgėlėmis arba rūgštynėmis, ir tokie šči bus labai skanūs. Rekomenduojame sriubą ruošti su marinuotais agurkais. Įdomus ingredientų derinys suteiks jums nepamirštamų valgymo įspūdžių.
Žingsnis 1
Paruoškite sultinį. Užpilkite mėsą šaltu pasūdytu vandeniu, užvirinkite vandenį. Virkite mėsą ant vidutinės ugnies 60-70 minučių. Paruoštą sultinį perkoškite per sietelį.
Žingsnis 2
Plonai supjaustykite kopūstus ir agurkus.
Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūnus ir nuluptas bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kartais pamaišydami kepkite svogūnus ir morkas aliejuje 5-7 minutes.
Žingsnis 5
Į perkoštą sultinį sudėkite griežinėliais supjaustytus kopūstus ir susmulkintą jautieną. Virkite apie 10 minučių.
Žingsnis 6
Į puodą sudėkite kepsnį, bulves ir griežinėliais supjaustytus agurkus. Į sriubą pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir lauro lapą. Virkite sriubą ant vidutinės ugnies, kol bulvės bus paruoštos, apie 10 minučių.
Žingsnis 7
Paruoštą sriubą uždenkite dangčiu ir palikite 5-10 minučių pastovėti. Po to sriubą išpilstykite į lėkštes. Gero apetito!
Kategorijos