Publikavimo data: 2024-04-02
Dietinė šviežių kopūstų sriuba
Šviežių kopūstų ir vištienos sriubą galima virti ir žiemą, ir vasarą. Kopūstų galima įsigyti ištisus metus, net ir šalto klimato regionuose. Tai vienas iš maistingų ir mažai kaloringų patiekalų, kurį lengva paruošti pietums visai šeimai. Riebiam sultiniui tinka vištienos krūtinėlės filė, riebiam sultiniui - kojos ir šlaunelės. Svirnelius galite virti iš šaldytos arba atšaldytos mėsos.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Sudėkite mėsą į puodą, supilkite vandenį, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Sudėkite bulves. Virkite, kol daržovės pusiau išvirs, 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Keptuvėje aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos, sudėkite į mėsą ir bulves. Toje pačioje keptuvėje 2-3 min. pakepinkite pomidorus. Į keptuvę sudėkite pomidorus ir kopūstus. Kepkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite prieskonius. Į sriubos puodą įberkite druskos, pipirų, lauro lapų ir česnakų. Palikite sriubą 10-15 minučių.
Kategorijos