Dietinė šviežių kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Dietinė šviežių kopūstų sriuba

Šviežių kopūstų ir vištienos sriubą galima virti ir žiemą, ir vasarą. Kopūstų galima įsigyti ištisus metus, net ir šalto klimato regionuose. Tai vienas iš maistingų ir mažai kaloringų patiekalų, kurį lengva paruošti pietums visai šeimai. Riebiam sultiniui tinka vištienos krūtinėlės filė, riebiam sultiniui - kojos ir šlaunelės. Svirnelius galite virti iš šaldytos arba atšaldytos mėsos.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dietinė šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Sudėkite mėsą į puodą, supilkite vandenį, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Sudėkite bulves. Virkite, kol daržovės pusiau išvirs, 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Dietinė šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Keptuvėje aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos, sudėkite į mėsą ir bulves. Toje pačioje keptuvėje 2-3 min. pakepinkite pomidorus. Į keptuvę sudėkite pomidorus ir kopūstus. Kepkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Dietinė šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 3
Sudėkite prieskonius. Į sriubos puodą įberkite druskos, pipirų, lauro lapų ir česnakų. Palikite sriubą 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos