Publikavimo data: 2025-08-18
Ančių sriuba
Karšta ir aromatinga anties mėsos sriuba sušildys visą šeimą per vakarienę. Ančių sultinys yra ypatingo sodraus skonio, o daržovėse yra vitaminų. Ančių sriuba yra soti ir soti.
Žingsnis 1
Sudėkite anties mėsą į puodą, supilkite vandenį, virkite 2 valandas, 15 minučių prieš išjungdami pasūdykite.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Išimkite mėsą, sultinį perkoškite, sudėkite bulves ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.
Žingsnis 4
Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 5
Morkas nulupkite, sutarkuokite.
Žingsnis 6
Į sultinį sudėkite svogūnus ir morkas. Sudėkite makaronus, išmaišykite ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos