Ančių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ančių sriuba

Karšta ir aromatinga anties mėsos sriuba sušildys visą šeimą per vakarienę. Ančių sultinys yra ypatingo sodraus skonio, o daržovėse yra vitaminų. Ančių sriuba yra soti ir soti.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
46 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Ančių sriuba Žingsnis 1
Sudėkite anties mėsą į puodą, supilkite vandenį, virkite 2 valandas, 15 minučių prieš išjungdami pasūdykite.

Žingsnis 2

Ančių sriuba Žingsnis 2
Bulves nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Ančių sriuba Žingsnis 3
Išimkite mėsą, sultinį perkoškite, sudėkite bulves ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.

Žingsnis 4

Ančių sriuba Žingsnis 4
Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 5

Ančių sriuba Žingsnis 5
Morkas nulupkite, sutarkuokite.

Žingsnis 6

Ančių sriuba Žingsnis 6
Į sultinį sudėkite svogūnus ir morkas. Sudėkite makaronus, išmaišykite ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos