Publikavimo data: 2024-03-26
Angliški pusryčiai
Paprastas patiekalas, kuriuo galėsite mėgautis ir su savimi, ir su savo antrąja puse. Receptas parengtas pagal britų tradicijas, tačiau jame naudojami artimiausioje parduotuvėje esantys produktai. Skanūs ir kaloringi pusryčiai, kurie gali kiekvieną pasotinti ir suteikti energijos produktyviai dienai.
Žingsnis 1
Duoną supjaustykite trikampėmis puselėmis. Dešrelėse padarykite negilius įstrižus pjūvius. Pievagrybius supjaustykite ketvirčiais, o vyšninius pomidorus - puselėmis.
Žingsnis 2
Sausoje keptuvėje apkepkite duoną iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir palaukite, kol jis įkais. Atskirai aliejuje apkepkite dešreles ir šoninę, kol paruduos, pakepinkite grybus, kol išvirs, šiek tiek pašildykite vyšninius pomidorus ir šiek tiek pakepinkite pupeles pomidorų padaže. Kiekvieną etapą atlikite ant keptuvės, kurioje nebuvo ankstesnių ingredientų.
Žingsnis 4
Švarioje keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Įmuškite du kiaušinius ir apkepkite juos, kad baltymai sutirštėtų, o tryniai liktų skysti.
Žingsnis 5
Visus ingredientus atskirai išdėliokite ant plačios plokščios lėkštės, papuoškite petražolių šakele. Puošnūs pusryčiai paruošti, mėgaukitės!
Kategorijos