Publikavimo data: 2024-05-25
Ankstyvieji žieminiai kopūstai
Nuo senų laikų kopūstai laikomi tikru mikroelementų ir vitaminų lobynu. Šios daržovės privalumai slypi ne tik jos naudingose savybėse, bet ir galimybėje gaminti įvairius patiekalus, vienas iš jų - žiemai virti ankstyvieji kopūstai. Paruoškite ankstyvųjų kopūstų žiemai pagal mūsų receptą ir visada po ranka turėsite skanų patiekalą, kurį galėsite naudoti salotoms, sriuboms ar karštiems patiekalams ruošti, taip pat patiekti kaip savarankišką patiekalą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Užvirinkite litrą vandens, įpilkite prieskonių, lauro lapų, druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir acto.
Žingsnis 3
Sudėkite kopūstus į stiklainį ir užpilkite marinatu.
Žingsnis 4
Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje.
Kategorijos