Ankstyvieji žieminiai kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Ankstyvieji žieminiai kopūstai

Nuo senų laikų kopūstai laikomi tikru mikroelementų ir vitaminų lobynu. Šios daržovės privalumai slypi ne tik jos naudingose savybėse, bet ir galimybėje gaminti įvairius patiekalus, vienas iš jų - žiemai virti ankstyvieji kopūstai. Paruoškite ankstyvųjų kopūstų žiemai pagal mūsų receptą ir visada po ranka turėsite skanų patiekalą, kurį galėsite naudoti salotoms, sriuboms ar karštiems patiekalams ruošti, taip pat patiekti kaip savarankišką patiekalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ankstyvieji žieminiai kopūstai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Ankstyvieji žieminiai kopūstai Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Užvirinkite litrą vandens, įpilkite prieskonių, lauro lapų, druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir acto.

Žingsnis 3

Ankstyvieji žieminiai kopūstai Žingsnis 3
Sudėkite kopūstus į stiklainį ir užpilkite marinatu.

Žingsnis 4

Ankstyvieji žieminiai kopūstai Žingsnis 4
Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite vėsioje, tamsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos