Ant grotelių kepta ajwa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ant grotelių kepta ajwa

Be vitaminų ir mineralų, svarainiuose yra eterinių aliejų, fruktozės ir rūgščių, kurios gerai išsilaiko kepant ant grotelių. Šiam patiekalui naudokite prinokusius ir vidutinio kietumo vaisius. Cidonijos turėtų būti prinokusios ir sodrios geltonos spalvos - žalios cidonijos bus mažiau saldžios ir nesuteiks aromato, kuris subtiliai papildo švelnios veršienos skonį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta ajwa Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Puode ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Kepkite maždaug 1 minutę. Suberkite ciberžolę ir maltus pipirus ir nuolat maišydami kepkite dar 1 minutę. Nuolat maišydami dalimis supilkite karštą pieną, kad padažas būtų vientisas. Gaminimo pabaigoje pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta ajwa Žingsnis 2
Troškinkite mėsą. Sudėkite veršienos gabalėlius į padažą ir padėkite ant silpnos ugnies. Troškinkite maždaug 60 minučių, kol mėsa iškeps.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepta ajwa Žingsnis 3
Paruoškite svarainius. Sudėkite svarainius į puodą, suberkite rozmariną, medų ir citrinos sultis. Supilkite į puodą 1 puodelį vandens ir virkite 15-20 minučių. Tada svarainius išimkite ir atvėsinkite.

Žingsnis 4

Ant grotelių kepta ajwa Žingsnis 4
Kepkite svarainius ant grotelių. Į svarainių skilteles įpilkite augalinio aliejaus ir juodųjų pipirų, pasūdykite ir išmaišykite. Sudėkite svarainių griežinėlius ant grotelių. Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių, kol apskrus, maždaug 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos