Publikavimo data: 2024-01-04
Kepsnys su sūriu ir žolelėmis receptas
Kas nemėgsta sultingų kepsnių su sūriu ir žolelėmis? Nebent esate išbandę šį receptą! Kepsnius galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba naudoti kaip mėsainių paplotėlį. Nustebinkite savo artimuosius nauju gardžiu patiekalu. Klasikinis švelnios maltos mėsos ir tempiamo sūrio derinys tikrai nepaliks abejingų!
Žingsnis 1
Nuplaukite žalumynus ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu. Paruoškite recepte išvardytus ingredientus.
Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Paruoškite kepsnius: dubenyje sumaišykite svogūną, maltą mėsą, džiūvėsėlius, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 5
Iš gautos masės suformuokite keturis plokščius paplotėlius.
Žingsnis 6
Ant abiejų kotletų sudėkite sūrio kubelius ir krapų šakeles.
Žingsnis 7
Sūrį ir krapus užklokite likusiais kotletais. Turėtų likti du dideli kotletai.
Žingsnis 8
Suformuokite tinkamos formos kepsnį.
Žingsnis 9
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kepsnius po 5 minutes iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 10
Patiekite kepsnį perpjautą, kad svečiai matytų sultingą įdarą. Patiekalą papuoškite žolelėmis. Kaip garnyras puikiai tinka šviežios salotos arba kaimiškos bulvės.
Kategorijos