Ant grotelių kepta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ant grotelių kepta kiauliena

Ant grotelių kepta kiauliena puikiai tinka vasaros patiekalams lauke. Dėl didelių gabalų ir mažų riebalinių gyslų mėsa būna minkšta ir sultinga. Ji puikiai dera su šviežių daržovių salotomis ir saulėtu oru. Tikrai turėtumėte išbandyti! Ją galima patiekti vieną arba gardinti keptomis daržovėmis ar šviežiomis salotomis.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta kiauliena Žingsnis 1
Paruoštus kepsnius išdėliokite sluoksniais, kiekvieną sluoksnį pabarstydami druska ir žolelėmis. Palikite taip valandą šaldytuve. Mėsą galite suvynioti į maistinę plėvelę, kad ji nesugestų.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta kiauliena Žingsnis 2
Paruoškite žarijas kepimui. Kepimo lentynas patepkite reikiamu kiekiu aliejaus, kad mėsa prie jų nepriliptų ir būtų galima lengvai išimti. Ant jo sudėkite kepsnius.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepta kiauliena Žingsnis 3
Kepkite kepsnius, kol iš abiejų pusių apskrus. Pageidautina jų neperkepti, kad mėsa nebūtų sausa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos