Publikavimo data: 2024-06-08
Ant grotelių kepta kiauliena
Ant grotelių kepta kiauliena puikiai tinka vasaros patiekalams lauke. Dėl didelių gabalų ir mažų riebalinių gyslų mėsa būna minkšta ir sultinga. Ji puikiai dera su šviežių daržovių salotomis ir saulėtu oru. Tikrai turėtumėte išbandyti! Ją galima patiekti vieną arba gardinti keptomis daržovėmis ar šviežiomis salotomis.
Žingsnis 1
Paruoštus kepsnius išdėliokite sluoksniais, kiekvieną sluoksnį pabarstydami druska ir žolelėmis. Palikite taip valandą šaldytuve. Mėsą galite suvynioti į maistinę plėvelę, kad ji nesugestų.
Žingsnis 2
Paruoškite žarijas kepimui. Kepimo lentynas patepkite reikiamu kiekiu aliejaus, kad mėsa prie jų nepriliptų ir būtų galima lengvai išimti. Ant jo sudėkite kepsnius.
Žingsnis 3
Kepkite kepsnius, kol iš abiejų pusių apskrus. Pageidautina jų neperkepti, kad mėsa nebūtų sausa.
Kategorijos