Publikavimo data: 2024-02-04
Kiaulienos kotletai receptas
Kiaulienos kotletai - skanus klasikinis patiekalas, kurį nesunku paruošti. Tačiau vis dėlto yra keletas subtilybių. Pirma, mėsos pasirinkimas. Kad kotletai būtų sultingi ir minkšti, rinkitės mentės dalį, nugarinę arba filė. Antra, prieš kepant mėsa turi būti kambario temperatūros, kad tolygiai iškeptų. Trečia, kepkite kotletus įkaitintame aliejuje, kad viduje išsiskirtų sultys.
Žingsnis 1
Išvalykite kiaulieną, supjaustykite ją į 2 dalis ir gerai išmuškite.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Mėsą pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Panardinkite kotletus į tešlą ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.Kad tešla tolygiai pasiskirstytų, subadykite mėsą šakute arba mediniu iešmeliu ir panardinkite į ją.
Žingsnis 4
Patiekite paruoštus kotletus su mėgstamu garnyru.
Kategorijos