Publikavimo data: 2024-02-01
Kiaulienos kotletai su kariu receptas
Karis yra indiškas prieskonis, kurio pagrindą sudaro ciberžolė ir kuris naudojamas įvairiems patiekalams ir gėrimams gaminti. Šis prieskonis tinka prie mėsos. Paruoškite kiaulienos kotletus su kariu ir gausite neįprastą rytietiško skonio mėsos patiekalą. Prie tokių kotletų pridėkite basmati ryžių ir indiško stiliaus vakarienė bus paruošta.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Nuo kiaulienos pašalinkite riebalus, venas ir foliją. Nuplaukite žaliuosius svogūnus ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu. Kietai išvirkite putpelių kiaušinį: įmeskite jį į verdantį vandenį ir virkite 6 minutes, tada staigiai nuleiskite į ledinį vandenį ir nulupkite.
Žingsnis 2
Žaliuosius svogūnus supjaustykite žiedais.
Žingsnis 3
Kiaulieną išmuškite plaktuku arba plokščiąja peilio puse iki 5 mm storio.
Žingsnis 4
Kotletus pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įmerkite į karį.
Žingsnis 5
Tada kotletus pamirkykite į kiaušinį ir dar kartą apvoliokite karjyje.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite kiaulieną po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Paruošta.
Žingsnis 7
Patiekalą papuoškite žaliaisiais svogūnais ir putpelių kiaušiniu.
Žingsnis 8
Kaip garnyrą prie kiaulienos patiekite virtus basmati ryžius ir šviežias daržoves.
Kategorijos