Ant grotelių kepta veršiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Ant grotelių kepta veršiena

Ant grotelių kepta veršiena yra sveikas patiekalas, nepaisant kepimo proceso. Veršienos mėsoje yra daug vitaminų ir mikroelementų. Termiškai apdorojant išsaugomi visi baltymai, todėl veršienos maistinė vertė nesumažėja. Rinkdamiesi mėsą įsitikinkite, kad ji yra šviežia. Ir nuspręskite, kokią skerdenos dalį kepti. Nugarinė puikiai tinka kepti ant grotelių - minkšta, neriebi, švelnaus ir subtilaus skonio. Arba nugarinė - minkštesnė, bet labiau liesa.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta veršiena Žingsnis 1
Paruoškite mėsos padažą. Sumaišykite žoleles su smulkiai supjaustytu česnaku, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Kruopščiai įtrinkite mėsą marinatu.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta veršiena Žingsnis 2
Palikite mėsą marinuotis. Uždenkite veršieną maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 60 minučių marinuotis. Po valandos sudėkite mėsos gabalėlius ant elektrinio grilio. Ant grotelių kepkite kepsnius 4-5 minutes iš vienos pusės, tada apverskite ir kepkite maždaug tiek pat laiko iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos