Publikavimo data: 2024-06-09
Ant grotelių kepta veršiena su žolelėmis
Veršienos kepsnys yra labai skanus ir sveikas karštas patiekalas. Veršienos nugarinė yra pati kilniausia ir skaniausia raudona mėsa. Jei veršieną tinkamai paruošite, ji bus švelni, minkšta, sultinga, o ne guminė ir kieta, kaip mano tie, kurie mėgsta kiaulieną. Kepsnius pagal šį receptą galima kepti ant grilio grotelių ant žarijų, ir gausite puikų kepsnį, prie kurio pagal savo skonį galėsite paruošti bet kokį garnyrą ir gausite sočią vakarienę visai šeimai. Prie sultingų kepsnių būtinai patiekite mėgstamą padažą arba naminę adžiką. Jei jautienos kepsniai yra nugarinės kepsniai, jie greitai iškepa.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą dideliais kepsniais, kepsnius pamuškite plaktuvu. Kepsnių storis turi būti didesnis nei 1,5 cm.
Žingsnis 2
Į kepsniams marinuoti tinkamą indą supilkite alyvuogių aliejų, suberkite mėgstamus prieskonius, nuspauskite ir sudėkite česnakus bei artišokius. Išmaišykite mūsų kepsniams skirtą padažą.
Žingsnis 3
Apvoliokite veršienos kepsnius prieskonių ir česnakų mišinyje ir palikite šaldytuve 60-120 minučių. Visiškam marinavimui.
Žingsnis 4
Marinuotus sultingus kepsnius dėkite ant įkaitinto elektroninio grilio ir kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos