Ant grotelių kepta veršiena su žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Ant grotelių kepta veršiena su žolelėmis

Veršienos kepsnys yra labai skanus ir sveikas karštas patiekalas. Veršienos nugarinė yra pati kilniausia ir skaniausia raudona mėsa. Jei veršieną tinkamai paruošite, ji bus švelni, minkšta, sultinga, o ne guminė ir kieta, kaip mano tie, kurie mėgsta kiaulieną. Kepsnius pagal šį receptą galima kepti ant grilio grotelių ant žarijų, ir gausite puikų kepsnį, prie kurio pagal savo skonį galėsite paruošti bet kokį garnyrą ir gausite sočią vakarienę visai šeimai. Prie sultingų kepsnių būtinai patiekite mėgstamą padažą arba naminę adžiką. Jei jautienos kepsniai yra nugarinės kepsniai, jie greitai iškepa.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta veršiena su žolelėmis Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą dideliais kepsniais, kepsnius pamuškite plaktuvu. Kepsnių storis turi būti didesnis nei 1,5 cm.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta veršiena su žolelėmis Žingsnis 2
Į kepsniams marinuoti tinkamą indą supilkite alyvuogių aliejų, suberkite mėgstamus prieskonius, nuspauskite ir sudėkite česnakus bei artišokius. Išmaišykite mūsų kepsniams skirtą padažą.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepta veršiena su žolelėmis Žingsnis 3
Apvoliokite veršienos kepsnius prieskonių ir česnakų mišinyje ir palikite šaldytuve 60-120 minučių. Visiškam marinavimui.

Žingsnis 4

Ant grotelių kepta veršiena su žolelėmis Žingsnis 4
Marinuotus sultingus kepsnius dėkite ant įkaitinto elektroninio grilio ir kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos