Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys

Švelni, burnoje tirpstanti mėsa
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite kepsniais.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys Žingsnis 2
Druska, pipirai.

Žingsnis 3

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys Žingsnis 3
Gausiai pabarstykite paprikomis.

Žingsnis 4

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys Žingsnis 4
Apšlakstykite kepsnius alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 5

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys Žingsnis 5
Tinkamai įtrinkite kepsnius aliejumi ir prieskoniais, palikite marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 6

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys Žingsnis 6
Sudėkite kepsnius į įkaitintą kepsninę.

Žingsnis 7

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys Žingsnis 7
Kepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes.

Žingsnis 8

Ant grotelių keptas kalakutienos kepsnys Žingsnis 8
Paruoštus kepsnius suvyniokite į foliją 3-4 minutėms, kad būtų sultingesni.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, kalakutienos kepsniai, receptų knyga

Kategorijos