Publikavimo data: 2024-06-13
Ant grotelių keptas kotletas
Ant grotelių kepti kotletai netenka daug mažiau sulčių nei kitaip termiškai apdoroti. Norint išgauti geriausią skonį, mėsą reikia kuo greičiau apskrudinti. Tuomet sultys neišbėgs ir kotletai bus labai sultingi. Kad mėsa iškeptų tolygiai, ją reikia periodiškai apversti.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite kiaulieną 1 cm storio griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį gerai apskrudinkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Sumaišykite vandenį su garstyčiomis, sojų padažu, cukrumi ir paprika. Sudėkite mėsą į marinatą ir palikite 3 valandoms.
Žingsnis 3
Iškepkite kotletus ant grotelių. Grilio groteles patepkite augaliniu aliejumi. Dėkite ant jų mėsą ir kas 2-3 minutes apverskite kotletus. Kiekvieną gabalėlį kepkite ant grotelių iš viso 20 minučių.
Kategorijos