Ant grotelių keptas kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Ant grotelių keptas kotletas

Ant grotelių kepti kotletai netenka daug mažiau sulčių nei kitaip termiškai apdoroti. Norint išgauti geriausią skonį, mėsą reikia kuo greičiau apskrudinti. Tuomet sultys neišbėgs ir kotletai bus labai sultingi. Kad mėsa iškeptų tolygiai, ją reikia periodiškai apversti.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.54/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas kotletas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite kiaulieną 1 cm storio griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį gerai apskrudinkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptas kotletas Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Sumaišykite vandenį su garstyčiomis, sojų padažu, cukrumi ir paprika. Sudėkite mėsą į marinatą ir palikite 3 valandoms.

Žingsnis 3

Iškepkite kotletus ant grotelių. Grilio groteles patepkite augaliniu aliejumi. Dėkite ant jų mėsą ir kas 2-3 minutes apverskite kotletus. Kiekvieną gabalėlį kepkite ant grotelių iš viso 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos