Publikavimo data: 2024-02-02
Ant grotelių keptas kumpis su "cole slaw". receptas
Pavasariškas, spalvingas ir ryškus kopūstų salotas dažnai patiekiamas prie keptos vištienos ar ant grotelių keptos mėsos. Jis naudojamas kaip vienas iš ant grotelių keptos mėsos sumuštinių, mėsainių ir dešrainių su aitriąja paprika ir garstyčiomis komponentų. Mūsų recepto versijoje prie šių salotų patieksime sultingą ant grotelių keptą vištienos kumpį.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ⁰C temperatūros.
Žingsnis 2
Plonai susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir atidėkite į šalį. Jei svogūną pjaustyti sunku, prieš tai penkioms minutėms įdėkite jį į šaldiklį. Taip pat galite sudrėkinti peilį šaltu vandeniu.
Žingsnis 4
Atskirkite paprikas nuo kotelių ir išimkite sėklas. Tada supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Sumaišykite visus salotų ingredientus.
Žingsnis 6
Salotas pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įpilkite acto ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Dabar paruoškite kumpį. Apšlakstykite mėsą saldžiu aitriųjų paprikų padažu. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite kumpį ant pergamentu išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 8
Kumpį kepkite 25-30 minučių 180 ⁰C temperatūroje.
Žingsnis 9
Patiekti: į lėkštę sudėkite kumpį ir kopūstų salotas. Sumaišykite grietinę arba majonezą su druska ir pipirais. Dėl spalvos pridėkite porą kopūstų šiaudelių. Patiekalas paruoštas patiekti!
Žingsnis 10
Violetiniai bazilikai puikiai tiktų papuošti.
Kategorijos