Publikavimo data: 2024-04-02
Ant grotelių keptas sumuštinis
Ant elektrinio grilio paruoštus sumuštinius lengva pasiimti su savimi, nes kepant sūris išsilydo ir sulipdo duonos riekes. Todėl visa struktūra nesubyra. Ant grotelių keptų sumuštinių įdaras gali būti įvairus: su kumpiu, vištiena, žuvimi, grybais, daržovėmis. Labai sotus ir patogus variantas užkandžiui ne namuose. Siūlome pasigaminti sumuštinį su sūriu ir kumpiu.
Žingsnis 1
Sudėkite sumuštinį. Pusę duonos riekelių patepkite sviestu. Ant sviesto sluoksniais išdėliokite iš anksto supjaustytą kumpį, sūrį ir pomidorus. Ant viršaus uždėkite kitą pusę duonos.
Žingsnis 2
Sumuštinį kepkite ant grotelių. Sudėkite suformuotus sumuštinius ant įkaitintos grilio keptuvės ir apkepkite iš abiejų pusių. Sumuštinis turi būti iškeptas ant grotelių, kol įgaus auksinę spalvą. Perkelkite į lėkštę ir supjaustykite įstrižai.
Kategorijos