Publikavimo data: 2024-04-28
Ant grotelių kepti šonkauliukai
Kiaulienos šonkauliukus paprasta gaminti ant elektrinio grilio. Jiems paruošti nereikia jokių ypatingų įgūdžių ar technikos. Tereikia parduotuvėje nusipirkti kiaulienos šonkauliukų, pasirinkti mėsos gabalėlius, paruošti mėgstamų prieskonių mišinį ir kepti ant grotelių, kol mėsa taps traški. Jei naudojate šaldytą kiaulieną, atitirpinkite ją kambario temperatūroje, "šokinis" atitirpinimas vandenyje ar mikrobangų krosnelėje neleis iškepti minkštos ir aromatingos mėsos.
Žingsnis 1
Paruoškite šonkauliukus kepti. Supjaustykite juos į 3-4 šonkauliukų dalis. Giliame dubenyje sumaišykite druską, pipirus, cukrų, garstyčias ir aitriąją papriką, išmaišykite ir mišiniu įtrinkite šonkauliukus iš visų pusių.
Žingsnis 2
Kepkite kiaulienos šonkauliukus. Dėkite mėsą ant elektrinio grilio grotelių stovo, įjunkite "kiaulienos" režimą ir kepkite ant grotelių, kol mėsa iškeps, maždaug 15-20 minučių iš kiekvienos pusės, kepdami ją apverskite.
Kategorijos